Laserbehandling i Uddevalla

God förmiddag mina läsare och följare.

Är ni som intresserade av skönhet och känner att laserbehandlingar kan vara något för er? Då tycker jag att ni ska läsa detta inlägg.

 

Jag gjorde precis en laserbehandling i Vänersborg hos Derma Salongen Vänersborg. Såå himla trevlig personal verkligen och kunnig. Hon som utförde denna behandling på mig hette Annelie och hon är auktoriserad hudterapeut och medlem i SHR. Hon har studerat vid Elisabergskolan i Göteborg och har nu arbetat med detta sedan 2010. Det som kändes bra och anledningen till att jag gjorde min laserbehandling hos dem var det att de använder äkta laser istället för IPL. Som gör att behandlingen blir effektivare och ger ett snyggare resultat. Jag ska även dit igen nu i veckan för jag såg att det även finns vaxning hos dem och det tänker jag är skönt nu när sommaren kommer. Ni hittar dem på Köpmansgränd 8 i Vänersborg och om ni är intresserade av att boka en tid hos dem kan ni ringa dem på telefonnummer, 0767 – 15 64 70.

Nu ska jag ut och ta

en promenad med hunden så hörs vi imorgon!

Ha

en fortsatt fin dag!

Du gillar kanske också...