Fina smycket för studenten

Nu är det studenttider igen, lyckliga och förväntansfulla studenter ska ut och fira och de ska också firas. Vi har i år tre familjevänners döttrar som tar studenten i år. Det är alltid svårt att veta vad man ska ge i present eftersom det är en speciell dag med fokus på framtiden. Man vill inte ge något för enkelt utan det ska gärna finnas en tanke med gåvan, om framtiden eller något som är praktiskt. Jag brukar vara ganska dålig på att komma med nya idéer när det kommer till studentpresenter och jag kör därför på säkra kort. Vi brukar alltid ge smycken i present, det är inte samma smycke som vi ger utan helt olika varianter beroende på hur personen är. I år har jag köpt två stycken guldhalsband och ett i silver som vi ska ge till de lyckliga studenterna. Jag köper nästan alla smycken, till mig själv och gåva, hos Ateljé Tita Carlborg i Tranås som är extremt duktig och skapar personliga smycken med en egen karaktär som är av mycket hög kvalitet. Ett halsband jag använder dagligen köpte jag där för över tio år sedan och får fortfarande beröm för det. Det är kul med fina smycken, speciellt när de har en historia. Jag tycker därför att smycken på studenten är en bra gåva. Ateljén erbjuder smycken i Mjölby och Tranås, de har smycken för unga och gamla, män och kvinnor. Jag kan starkt rekommendera deras produkter för dig som söker en studentpresent eller bara ett fint armband inför sommaren.