Mina skrattrynkor har retat mig tills-

Jag är 43 år gammal, jag lever ett bra liv. Har en lycklig familj, fina ungar och en liten hund. Jag har bara saker att vara stolt och tacksam över. Något som dock alltid har stört mig är mina skrattrynkor i pannan som på senare tid har blivit allt tydligare och är nu alltid fullt synliga. Det retar mig en aning för jag tycker att jag ser så gammal ut. Just därför har jag bokat i en behandling på Dermaestetic Medicinsk Hudvård i Umeå. De erbjuder olika typer av skönhetsbehandlingar, vilket jag tidigare inte skulle tänka mig att kunna göra. Fast på senare dagar så har jag insett att det skulle få mig att må bättre och bli mer självsäker så varför skulle jag inte göra det. Det är inte heller speciellt dyrt. Så just därför och med stöttning från mina väninnor så ska jag göra en behandling med botox eller fillers i Umeå. Jag har besökt Dermaestetic två gånger för att se vad de erbjuder och vad det innebär, lite orolig som man är och de har varit så respektfulla och förstående och gett mig bra och tydliga svar vilket har gjort mig mycket säker inför behandlingen. Utöver botox och fillers så har de ett större utbud av tjänster, de erbjuder också microneedling vet jag, jag vet dock inte riktigt vad det innebär. Så – jag ska alltså bli veck mina rynkor i pannan och jag känner mig självsäker och lugn.