Personifiering av bilen genom foliering

Jag tycker om mode, design och när ens saker ser genomtänkta ut. Jag vill att mina skor ska passa jackan jag bär och självklart ska min väska passa till mina byxor. Jag tycker om att ha en bra stil och jag känner mig sofistikerad och snygg genom att klä mig på det sättet, det gör mig självsäker. Precis som jag själv vill se ut på ett visst sätt så vill jag att mitt hus och inredning ska se ut på ett visst sätt. Det sträcker sig till och med till min bil. Jag nöjer mig inte med färgen som den redan bär, jag vill göra den mer personlig. Men med bilar får det aldrig vara för mycket, enligt mig. Det är designen på bilen som främst ska tilltala andra och färgen och detaljerna på bilen ska framhäva bilens bästa sidor. Jag har vänt mig till D.Dekor o Montage för foliering av min bil. De utför sina dekor och foliering-tjänster i Vasastan, Södermalm, Södertälje och andra delar av Stockholm. Jag är svag för detaljer och har lämnat in flera bilar som jag har haft hos D.Dekor o Montage. De gör ett utmärkt jobb, som främst beror på deras noggrannhet och deras kunskap inom branschen och området. Min senaste bil lackade jag om helt och hållet då jag inte var nöjd med den ursprungliga lacken. En annan bil jag hade folierade vi den främre ramen för att göra den mer tydlig. Vissa gillar större detaljer, att ha halva bilen rosa, det är inte riktigt min grej men D.Dekor erbjuder det mesta.